Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران با اشاره به برگزاری نماز عید فطر در روز عید، نسبت به لزوم خودداری افراد پرمخاطره از حضور در محل‌های شلوغ برای اقامه این نماز تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی درباره وضعیت کرونا در استان تهران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته مجموع افراد جدیدی که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان تهران با تشخیص کووید ۱۹ بستری شدند، در بخش‌های عادی ۱۰۸ نفر و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه ۵۱ نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این آمار نسبت به روز گذشته کاهش نسبی در میزان بستری‌های جدید در بخش‌های عادی و ویژه را نشان می‌دهد.

زالی تعداد افرادی که در ۲۴ ساعت گذشته از بیمارستان‌های استان مرخص شده اند را ۱۴۹ نفر عنوان کرد.

وی با اشاره به برگزاری نماز عید فطر در روز عید در سراسر کشور، تاکید کرد: توصیه بهداشتی ما برای افرادی که پرمخاطره تلقی می‌شوند مانند افراد بالای ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران ریوی و تنفسی، قلبی و عروقی، افراد دیابتی و کسانی که دچار فشار خون‌های کنترل نشده هستند و یا اینکه برای کنترل فشارخون خود چندین دارو دریافت می‌کنند، همچنین افرادی که در دو هفته اخیر با بیماران مشکوک به کرونا در تماس بوده‌اند و یا افرادی که دچار علائم گوارشی و یا تب و سرفه و تنگی نفس هستند و همچنین افراد دچار بیماری‌های زمینه‌ای مانند سرطان و خاص هستند و کسانی که داروهای تضعیف کننده سیستم دفاعی دریافت می‌کنند و یا مدت طولانی کورتن مصرف کرده‌اند، این است که از رفتن به مراکز پرتجمع و عمومی برای برگزاری نماز عید فطر اجتناب کنند.

زالی یادآور شد: هر کسی که فکر می‌کند در مخاطره بیشتری از نظر سلامت قرار دارد بهتر است طبق روال گذشته از حضور در مراکز پرتجمع خودداری کند.

وی با اشاره به عدم برگزاری نماز عید فطر امسال به صورت متمرکز در مصلی تهران، اظهار کرد: ترجیحا نماز عید امسال در شرایطی که امکان برگزاری در فضاهای غیر مسقف و باز وجود داشته باشد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

زالی با تاکید بر ضرورت همراهی مهر و وسایل تجهیزات فردی توسط افراد، بر لزوم رعایت فاصله بین فردی از تمام جهات بین نمازگزاران تاکید کرد.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: علیرضا زالی عید فطر فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا برگزاری نماز عید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۴۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۳۰ عنوان ویژه برنامه هفته هلال احمر در استان سمنان برگزار می‌شود
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری میهمانی غدیر
  • تفال به حافظ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ به آب روشن می‌عارفی طهارت کرد..
  • اقامه نماز بر پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی» در گناوه
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو